CoWork a Barcelona

Internet

Oficce lunch

Sala de reunions

Impressora

Mobilitat

24/7 Accés

NOUS SERVEIS

Un dels nous serveis a empreses disponible, des del contact center Teléfono Permanente. Compartim espi de treball en les nostres instal·lacions en el barri de Les Corts, de Barcelona.

La productivitat de les empreses es basa, cada dia més, en la tecnologia, les telecomunicacions i la innovació. Formen part indispensable de la nostra manera de vida actual.

Aquest fet ha donat lloc a un nou tipus d’usuaris i consumidors, molt més informats i exigents, que suposen un repte per a l’atenció al client de tots els sectors.

Privacitat i Seguretat Digitals

Les exigències prioritàries d’aquest tipus d’usuari van lligades a la informació, la privacitat i la seguretat digitals. No obstant això, també estan dirigides a la comunicació amb el consumidor.

Desitgen que les noves connexions que estableixin siguin més humanes i directes.

És per tot això que, oferim l’oportunitat d’augmentar el potencial de la seva empresa i els seus beneficis.

DESITJO REBRE INFORMACIÓ y NOVETATS
Correu electrònic
Triï una opció
* Dono el meu consentiment per a rebre informació comercial sobre els productes, serveis, novetats de TELEFONO PERMANENTE, S.L
* He llegit i accepto les condicions contingudes en la Política de Privacitat sobre el tractament de les meves dades per a gestionar la meva consulta o petició.
Scroll to Top