COMERÇ ON-LINE
E-COMMERCE

AJUDA i SUPORT EN LÍNIA al CLIENT

El servei d’Atenció al Client en botiga online, que TELEFON PERMANENTE presta als seus clients, és un servei fonamental per a gestionar els nous canals de venda i distribució a través d’Internet.

Assessorament

Proporcionem al comerç electrònic l’assessorament i la informació imprescindibles per captar nous clients a Internet. Mitjançant l’ atenció al client real, sense bots, ajudem i donem suporta l’usuari.

coordinació

Treballem en coordinació amb la seva empresa i els seus objectius.
Tenim en compte les necessitats dels seus clients, per a així obtenir el màxim rendiment a la seva botiga en línia.

“El bon servei d'Atenció al Client fomenta la intenció de compra i la fidelitat dels consumidors "

comerç electrònic - venda on line

ATENCIÓ al CLIENT en COMERÇ ONLINE

gestió vendes - seguiment - postvenda

GESTIÓ del seu
E-COMMERCE

Característiques del consumidor actual

En base a la nostra experiència en aquests tipus de servei, volem destacar la necessitat de combinar la gestió d ‘e-mail, o web, amb l’ atenció telefònica. Es molt important coordinar aquestes dues àrees, per aconseguir la màxima eficàcia i una óptima qualitatde servei , en benefici de vosté i dels seus clients.

Els compradors cada vegada estan més ben informats. Perquè un usuari quedi satisfet, i es converteixi en client fidel, és necessari que trobi totes les seves exigències cobertes de manera immediata. No solament a l’ hora de realitzar la compra, també després d’aquesta. Per aclarir dubtes, realitzar el seguimentde l’ enviament, obtenir informacióadicional o manera de realitzar els pagaments.

Existeixen plataformes, com Shopswey, per a crear i gestionar la seva botiga en línia de manera ràpida, fàcil i eficaç.

Ampliant els recursos i capacitats del seu negoci, amb els serveis de Telefono Permanente Contact Center, aconseguirà satisfer les necessitats dels clients millor que els seus competidors.

Scroll to Top