RECEPCIÓ de TRUCADES

trucades INBOUND

TELÉFONO PERMANENTE ofereix serveis de call center de recepció de trucades telefòniques, com a opció de col·laboració amb la seva empresa.

Assessorament

Proporcionem l’assessorament i informació imprescindibles per a captar nous clients mitjançant l’acostament real i directe de la trucada telefònica.

coordinació

Treballem en coordinació amb la seva empresa i els seus objectius.
Tenim en compte les necessitats dels seus clients per a així obtenir el màxim rendiment al contact center.

RECEPCIÓ DE TRUCADES TELEFÒNIQUES

Realitzem la recepció de les seves trucades telefòniques, en diferents idiomes, des del nostre Call Center de Barcelona.

Actualment, l’atenció telefònica personalitzada és un dels valors afegits que diferencien a Teléfono Permanente com a Contact Center.

També destaquem per la rapidesa amb la qual actuen el nostre equip de teleoperadors, per exemple localitzant als tècnics especialistes, segons la urgència que precisa cada cas.

Números de telèfon

Servei 24/7

Teleoperadors

Gestió recepció de trucades telefòniques​

Sectors amb els que treballem

Sector energia

Proveïment de serveis, o productes, de les principals empreses i indústries de distribució del sector energia (aigua, gas o electricitat). Informació sobre tall de subministrament energètic, avaria, avisos, ...

Climatització

Activitats relacionades amb climatització, aire condicionat, calderes, calefacció.

recepcion llamadas reparaciones hogar

Reparacions

Assistència per a equips de reparacions en la llar.

Ascensors i elevadors

Instal·lació, manteniment, reparació i rescat de persones atrapades en ascensors, escales mecàniques ...

SERVEIS POST - VENDA

La integració dels serveis de trucades Inbound del Call Center Teléfono Permanente en la seva empresa li permet millorar la qualitat del seu servei i atenció als clients amb un baix cost.

Els aportarà excel·lent assistència, altament especialitzada, per a obtenir el màxim profit del SATde la seva empresa.

En conseqüència, en poder atendre més avisos maximitzarà el benefici econòmic del seu negoci. Atenció postvenda en trucades telefòniques del consumidor.

Avisos i Serveis tècnics

Recepció d' avisos a equips de Serveis Tècnics per a empreses i fabricants amb serveis SAT

recepcion llamadas servicio tecnico

Informació - Línea Oberta

Informació sobre la seva empresa que desitja oferir al consumidor.
Servei d'Atenció al Client per a expressar queixes, suggeriments, opinions.

informacion clientes

SERVEIS DE SUPORT EMERGÈNCIES

Suport telefònic en situacions de crisis, com per exemple,per a solucionar casos excepcionals relacionats amb salut, medi ambient, normatives, etc. Apoyo telefónico en situaciones de crisis , como por ejemplo para solventar casos excepcionales relacionados con salud, medio ambiente, normativas, etc.

recepcion llamadas apoyo emergencias

Estem especialitzats a agilitar la posada en marxa de qualsevol mesura de seguretati protocol d’actuació en circumstàncies de risc per a la població.

Ampliant els recursos i capacitats del seu negoci, amb els serveis de Telefono Permanente Contact Center, aconseguirà satisfer les necessitats dels clients millor que els seus competidors.

DESITJO REBRE INFORMACIÓ i NOVETATS
Correo electrónico
Elija una opción
* Doy mi consentimiento para recibir información comercial sobre los productos, servicios, novedades de TELEFONO PERMANENTE, S.L
* He leído y acepto las condiciones contenidas en la Política de Privacidad sobre el tratamiento de mis datos para gestionar mi consulta o petición.
Scroll to Top