INVESTIGACIÓ DE MERCAT

Els estudis de mercat tenen como objetiu obtenir i analitzar informació essencial pr interpretar el mercat. Destacar de la competència és possible amb els estudis de mercat, que realitzem des deTeléfono Permanente mitjançant entrevistes, sondejos i enquestes.

PLA ESTRATÈGIC

El telemarketing, així com les enquestes, són una de les fonts de captació de valuosa informació en el concepte del màrqueting per a empreses. Amb aquesta informació podrà definir l'estratègia empresariala seguir, i diferenciar-se així de la seva competència. També li faciliten l'identificar possibles problemes que ajudin en la presa de decisions del seu negoci.

RECURSOS

Destacar de la teva competència és possible amb els estudis de mercat, que realitzem des de Teléfono Permanente, mitjançant entrevistes, sondejos y enquestes. Creem campanyes de Telemarketing exclusives per a cada empresa i, sempre, realitzem tots els pressupostos sobre la base de les necessitats reals dels clients.

SOLUCIÓ CONFLICTES INTERNS

Amb aquest servei, pot realitzar enquestes internes al personal de la sevaempresa. Els resultats li faciliten la identificació de possibles problemes de conflictes interns i l'ajuden en la presa de decisions del seu negoci.

METODOLOGIA

Per a obtenir aquesta informacióes realitzen prèviament qüestionaris elaborats sobre la base dels objectius de cada empresa. Les enquestes ens permeten detectar els hàbits quotidians, canvis de comportament del client, les necessitats actuals, les necessitats futures o, també, les seves preferències com a consumidor.

AVANTATGES

Conèixer les noves tendències del mercat, de manera garantida i eficient, l'ajudarà a identificar noves oportunitats de negoci que li permetran aconseguir les claus de l'èxitempresarial. Els estudis de mercat de Telefono Permanente són fiables, eficaços, ràpids i econòmics.

Informació

Investiguem als seus clients per a descobrir, entre altres:

  • Qui és el seu buyer persona
  • Quins productes interessen realment al públic
  • Descobrir l'opinió real sobre productes o serveis
  • Conèixer la reputació sobre els productes/serveis de la seva competència
  • Revelar la intenció real de compra per part del consumidor
  • Indicar on compren, quant gasten, freqüència de compres

Resultats

Coneixent les mancances entre el seu públic objectiu i en quina forma pot satisfer-les, mitjançant un estudi de mercat, aconseguirà identificar segments de mercat als quals dirigir el seu negoci. Aquest mètode és un dels serveis de Telefono Permanenteque li permetrà recaptar informació molt important, investigar i analitzar a la seva competència. Obtindrà resultats que ajudaran a desenvolupar la seva empresa i decidir la via d'actuació en conseqüència de l'estudi de mercat realitzat pel Contact Center 24h.

Scroll to Top