EMISSIÓ de TRUCADES

CONTACT CENTER - trucades OUTBOUND

TELEFONO PERMANENTE ofereix serveis de call center d’emissió de trucades telefòniques, com a opció de col·laboració amb la seva empresa.

ASSESSORAMENT

Proporcionem l’assessorament i informació imprescindibles per a captar nous clients mitjançant l’acostament real i directe de la trucada telefònica.

COORDINACIÓ

Treballem en coordinació amb la seva empresa i els seus objectius. Tenim en compte les necessitats de la seva campanya per a així obtenir el màxim rendiment al telemarketing.

La seva empresa ha de prendre decisions estratègiques que creïn valor a la seva marca.

emissió de trucades - telemarketing

TELEMARKETING

emissió de trucades - e-mail marketing

CAMPANYES d' E-MAIL MARKETING

campañas de email marketing

emissió de trucades - concertació de visites comercials

CONCERTACIÓ de VISITES COMERCIALS

Optimitzi l’eficàcia del seu equip comercial preparant les seves visites comercials a través de contactes telefònics previs.

Els seus venedors guanyaran temps, eficàcia i productivitat des del moment en què Telefono Permanente s’ocupi, com call center, de realitzar i atendre les trucades de la seva empresa.

En el call center, el telèfon ens permet seleccionar, classificar i concertar les visites dels venedors en els sectors més productius.

Tot això, amb el poder de la veu del contact center , el seu compromís, amabilitat, capacitació i celeritat.

Aprofiti tot el potencial dels seus venedors o equip comercial per a visitar als clients.

Contacti ara amb Telefono Permanente per a començar a optimitzar les visites de la seva empresa, gràcies a les nostres trucades i campanyes de telemarketing.

concertacion de visitas comerciales reuniones

emissió de trucades - enquestes

ESTUDIS de MERCAT

Ampliant els recursos i capacitats del seu negoci, amb els serveis de Telefono Permanente Contact Center, aconseguirà satisfer les necessitats dels clients millor que els seus competidors.
Scroll to Top