Atenció al client
contact center

Social Center

servicio de atencion al cliente en redes sociales contact center

Ofereixi la millor Atenció al Client en Xarxes Socials ...

Social Center d’Atenció al Client en Xarxes Socials.

Avui dia, des del Social Center, ajudem a les pimes i als negocios locals a equiparar-se als grans negocis i a les multinacionals. Gestionem les incidències amb els seus clients mitjançant algunes de les xarxes socials més utilitzades.

Amb l’evolució del marketing cap el marketing digital s’ha democratitzat l’accés a la publicitat per a totes les empreses, sense importar la grandària, amb pressupostos a l’abast de tots.

Les campanyes d’ e-mail marketing, entre altres accions, ajuden a fer créixer el seu negoci de manera efectiva i impulsa la fidelització del consumidor.

conectamos su empresa con clientes de todo el mundo

Teléfono Permanente impulsa la gestió i resolució de les incidències en les xarxes socials de les empreses, mitjançant el servei de Social Center.

servicios call center telefono permanente contact center barcelona

Al mateix temps, gràcies a la proximitat que produeix rebre respostes immediates de manera dinàmica i personalitzada, via Instagram, Twitter, Facebook, etc., acostem les grans empreses i multinacionals a les persones que ja confien en els seus productes i, òbviament, a aconseguir nousi potencials clients.

Passa el mateix amb els serveis de call center d’atenciódetrucades telefòniques de Teléfono Permanente.

La extinción del call center tradicional es ya una realidad, con la irrupción de los Social Media. Avancem en el sector del telemarketing amb la implementació d’aquests nous canals d’atenció, en les accions que realitzem en nom de les empreses que ja ens han contractat serveis de Social Center.

Així que, si vol que la seva empresa aconsegueixi el potencial de clients i impacte que aconsegueixen les grans organitzacions en lesxarxes socials, o vol aconseguir un major acostament als consumidors oferint serveis d’atenció personalitzats, contacti amb nosaltres ara.

Horari Flexible

Adaptem el Servei d'Atenció al Client en Xarxes Socials a les necessitats del seu públic.

Guió de Respostes

Responem en nom de la seva botiga en línia mitjançant guions realitzats prèviament segons les necessitats dels seus clients.

Respostes Ràpides

Donem respostes ràpides i precises als seus clients.

Teléfono Permanente té les seves oficines a Berlín 72, entr. 08029 de Barcelona

Si desitja més informació sobre tarifes o serveis enviï un correu electrònic info@telefonopermanente.com

Pot trucar-nos ara al telèfon d’informació +34 93 405 35 35

Scroll to Top