CONTACT CENTER - BARCELONA

CALL CENTER MÈDIC - FARMACOLÒGIC -COSMÈTIC

Els seus pacients són la nostra prioritat

TELEFONO PERMANENTE, contact center especialistes en serveis call center 24h. mèdicfarmacològicsanitari i cosmètic.

Sector Mèdic/Sanitari

Agenda Digital
Visites amb videotrucades
Urgències mèdiques

Industria Farmacéutica

Farmacovigilància

Industria Cosmètica

Cosmetovigilància

Gestió d'agenda digital - atenció al pacient
contact center medic sanitari

CENTRES MÈDICS/SANITARIS/SALUT

Per a centres mèdics, per a  consultoris mèdics privats, especialistes i professionals sanitaris en general.

 

Atenció telefònica de les consultes mèdiques  24 h/365 dies

Fem possible, en tot moment, la comunicación personalitzada del médico amb el pacient, evitant la fredor i impersonal atenció al client del contestador automàtic.

També, cal tenir en compte que, l’actualització de la informació i de les dades dels seus pacients estarà sempre protegida. Per tant, complirà amb la total garantia de seguretat i confidencialitat que requereix la Llei orgànica de Protecció de Dades Personals.

Què oferim?

Servei Permanent d’ Atenció al Pacient 24 h / 365 dies

filtro de llamadas

Servei d'Atenció al Pacient

Informació sobre els seus serveis, convenis amb mútues de salut o tarifes. Recepció, filtre i atenció de crides.

Avís de Visita Mèdica

Sistema d’avisos al pacient. Mitjançant enviament de missatge al mòbil, com a recordatori de visita o de realització de proves diagnòstiques.

Integració Historial del Pacient

Integració de l’historial dels seus pacients. Opcionalment, amb total seguretat i garantia de protecció de Dades RGPD

Gestió Agenda Digital

Concertació cita prèvia
Gestió de canvis de cita mèdica.

Videotrucades

Opció de videotrucada per realitzar la consulta amb els seus pacients

URGÈNCIES MÈDIQUES

TELÉFONO PERMANENTE dispone de personal especializado y con experiencia de muchos años en el mundo del contact center. Para garantizar la gestión adecuada de las emergencias  y urgencias médicas, este equipo informa y asesora,  telefónicamente,  sobre qué se debe hacer en cada situación.
Telèfon d’urgències amb servei permanent, 24 hores al dia. Coordinació de la urgència, i localització immediata de l’equip mèdic.
Som una empresa consolidada basada en l’eficàcia d’i professionalitat de les persones. Per això, som indispensables a l’hora d’oferir un servei de telèfon d’urgències mèdiques per al sector de la salut.
COM HO FEM POSSIBLE?
Facilitat d’accés immediat a l’agenda. En qualsevol moment, des de qualsevol lloc, des de diferents dispositius, el metge pot programar o canviar cites, realitzar consultes i moltes altres opcions. Treballem amb la agenda en línia mispacientes“, orientada al sector sanitari. Aquesta agenda, és un programari d’última generació, desenvolupat per STACKS , per a concertar les visites mitjançant la digitalització de l’agenda mèdica. D’aquesta manera, el metge es pot beneficiar de múltiples avantatges, com l’actualització d’informació i dades dels seus pacients. A més, amb la total garantia de seguretat i confidencialitat que requereix la Llei orgànica de Protecció de Dades Personals (LOPD).

MIRI EL VIDEO  per saber-ne més:

FARMACOVIGILÀNCIA

Informació i ajuda 24 h. als pacients que notifiquen, mitjançant trucades telefòniques, la sospita de reacció adversa a algun fàrmac.

COSMETOVIGILÀNCIA

Informació i ajuda 24 h. als consumidors que notifiquen, mitjançant trucades telefòniques, la sospita de reacció adversa a algun cosmètic o producte cosmetològic..

“TELÉFONO PERMANENTE contact center, és el seu millor aliat en el món de la salut per a estalviar despeses, agilitar les consultes i  garantir el contacte amb els pacients.”

Scroll to Top